Het team bestaat momenteel uit twee enthousiaste dierenartsen en twee dierenartsassistentes.
Hieronder stellen zij zich aan u voor.

fransisca

Sietske Schooneveldt

Mijn naam is Sietske Schooneveldt en vanaf 1 oktober 2008 ben ik de eigenaresse van Dierenkliniek Almere Haven, tot 1 juni 2015 deed ik dit samen met Francisca Tazelaar. Zij heeft de praktijk verlaten om op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging.  Vanaf 2004 ben ik dierenarts en ik heb bij een paar verschillende praktijken gewerkt onder andere drie jaar bij een drukke praktijk in Oud Beijerland. In de jaren die ik nu als dierenarts werk, heb ik veel geleerd en ben ik nascholingen blijven bezoeken om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkkelingen op diergeneeskundig gebied.
Het leuke aan het werk van dierenarts vind ik de afwisseling. Je bent zowel bezig met het doen van spreekuren als met operaties, het maken van rontgenfoto’s het doen van bloedonderzoek enzovoorts.  Door de afwisseling blijft het werk uitdagend.
Ik vind het belangrijk dat er in de praktijk een goede sfeer is en dat er voldoende tijd is voor zowel de dieren als hun baasjes. Ik hoop u snel een keertje in de kliniek te ontmoeten.

 

Wietske de Jong.

Mijn naam is Wietske de Jong en ik ben in 2005 afgestudeerd als gezelschapsdierenarts. Sindsdien heb ik bij verschillende praktijken gewerkt, in vast dienstverband en als waarnemer. Het leuke aan dit vak vind ik het contact met zowel de dieren als de eigenaren en de afwisseling die dat met zich mee brengt. Als dierenarts is geen dag hetzelfde en dat maakt het werk leuk en uitdagend. Ik woon in Utrecht samen met mijn vriend, twee kinderen en kater Guppie die mij al sinds mijn studententijd gezelschap houdt.

Ik hoop u snel een keer te zien bij Dierenkliniek Almere Haven

                                                                                                   

                                                                                            

Bea Kistemakerbea

Mijn naam is Bea Kistemaker en ik ben sinds 1989 in deze praktijk werkzaam. De meeste cliënten zullen mij dan ook wel kennen, een vertrouwd gezicht nietwaar? Verder ben ik getrouwd en heb twee kinderen, 4 katers en een ratje. De drie katers heb ik via internet gekregen en de vierde is aan komen lopen en niet meer weggegaan. Ik vind in mijn werk de aandacht naar cliënt en dier erg belangrijk.
Mijn werk is mijn passie en ik doe dit dan ook al jaren met zeer veel plezier.

 

 

 

 

 

Nathalie van der LoosNathalie

Ik ben Nathalie van der Loos en sinds november 2008 werkzaam bij de praktijk. Sinds ik kan lopen ben ik eigenlijk al met dieren bezig. Of ze nu van mij zelf waren of van een ander, dat maakte me niet uit als ik er maar mee kon knuffelen of ze kon verzorgen. In het verleden heb ik veel vrijwilligerswerk gedaan bij o.a. de dierenambulance en was ik instructeur bij KC Pampus, dit heb ik door tijdgebrek helaas even opzij moeten schuiven. Mijn eigen dierenclan bestaat uit de Jack Russel kruising Mylo (die enkele van jullie wellicht al kennen omdat hij eigenlijk altijd mee gaat naar de praktijk), Noorse boskat Otis, de 5 konijnen: Didi, Binkie, Blossom, Roger en Lola en mijn Quarterhorse Pebbles. Bijna al mijn vrije tijd gaat zitten in de verzorging van mijn dieren, zodra ik kan ben ik te vinden op de veluwe met paard en hond!

Ik hoop u spoedig te mogen ontvangen in de praktijk

Onze kliniek is elke werkdag geopend voor het ophalen van voer en medicijnen of het maken van een afspraak van 9.00-12.00 uur, van 13.30-16.30 uur en van 18.30-19.30 uur, behalve op dinsdagavond.

Behandeling volgens afspraak en tijdens de volgende inloopspreekuren:

ma, wo, vrij 09.00 - 09.30u
ma t/m vrij 13.30 - 14.30u
ma, wo, do, vrij      18.30 - 19.30u