Het team bestaat momenteel uit twee enthousiaste dierenartsen en twee dierenartsassistentes.
Hieronder stellen zij zich aan u voor.

fransisca

Sietske Schooneveldt

 

Mijn naam is Sietske Schooneveldt en vanaf 1 oktober 2008 ben ik de eigenaresse van Dierenkliniek Almere Haven, tot 1 juni 2015 deed ik dit samen met Francisca Tazelaar. Zij heeft de praktijk verlaten om op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging.  Vanaf 2004 ben ik dierenarts en ik heb bij een paar verschillende praktijken gewerkt onder andere drie jaar bij een drukke praktijk in Oud Beijerland. In de jaren die ik nu als dierenarts werk, heb ik veel geleerd en ben ik nascholingen blijven bezoeken om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkkelingen op diergeneeskundig gebied.
Het leuke aan het werk van dierenarts vind ik de afwisseling. Je bent zowel bezig met het doen van spreekuren als met operaties, het maken van rontgenfoto’s het doen van bloedonderzoek enzovoorts.  Door de afwisseling blijft het werk uitdagend.
Ik vind het belangrijk dat er in de praktijk een goede sfeer is en dat er voldoende tijd is voor zowel de dieren als hun baasjes. Ik hoop u snel een keertje in de kliniek te ontmoeten.

 

Marit Sloot 300_marit_site2.png

Mijn naam is Marit Sloot en sinds januari 2018 ben ik onderdeel van het team van Dierenkliniek Almere Haven. Ik kom oorspronkelijk uit Almere, maar ben voor de studie richting Utrecht verhuisd. Na mijn studie heb ik verschillende waarnemingen gedaan, waaronder in Beckum en bij een drukkere praktijk in Lichtenvoorde. Ik ben enthousiast nu aan het werk te kunnen in de stad waar ik vandaan kom. De afwisseling en de uitdagingen in het werk zijn voor mij het leukst aan het vak. Thuis ben ik omringd door mijn gezellige knuffels, bestaande uit een groep van 7 cavia's en 6 ratjes, waar ik in mijn vrije tijd graag druk mee bezig ben.

Tot snel in de praktijk!

                                                                                                  

                                                                                            

                                                                                           

 

Nathalie van der Loos

Nathalie

Ik ben Nathalie van der Loos en sinds november 2008 werkzaam bij de praktijk. Sinds ik kan lopen ben ik eigenlijk al met dieren bezig. Of ze nu van mij zelf waren of van een ander, dat maakte me niet uit als ik er maar mee kon knuffelen of ze kon verzorgen. In het verleden heb ik veel vrijwilligerswerk gedaan bij o.a. de dierenambulance en was ik instructeur bij KC Pampus, dit heb ik door tijdgebrek helaas even opzij moeten schuiven. Mijn eigen dierenclan bestaat uit de Jack Russel kruising Mylo (die enkele van jullie wellicht al kennen omdat hij eigenlijk altijd mee gaat naar de praktijk), Noorse boskat Otis, de 5 konijnen: Didi, Binkie, Blossom, Roger en Lola en mijn Quarterhorse Pebbles. Bijna al mijn vrije tijd gaat zitten in de verzorging van mijn dieren, zodra ik kan ben ik te vinden op de veluwe met paard en hond!

Ik hoop u spoedig te mogen ontvangen in de praktijk

 

Deborah Reekers

Mijn naam is Deborah Reekers en ik ben de vaste inval assistente in deze praktijk sinds 2013. U ziet mij voornamelijk in de vakantie periodes. Ik ben opgegroeid met honden, vissen en vogels. Buitenshuis zocht ik vaak het gezelschap van katten en paarden. Thuis heb ik een veelkleuren parkiet Puck en sinds 2018 ben ik een trotse moeder geworden van een heel lief meisje. Naast fulltime moederschap, werk ik parttime en als het even kan, help ik ook bij de dierenkliniek. Het leuke aan deze dierenkliniek vind ik het afwisselende werk, de lieve patiëntjes en hun aardige baasjes en natuurlijk mijn fantastische collega’s!

Voor het maken van een afspraak, of het halen van voer en/of medicatie, zijn wij binnen de volgende openingstijden beschikbaar.

Openingstijden:

Ma 9:00-12:00 13:00-16:30
18:00-19:30
Di 9:00-12:00 13:00-16:30
Gesloten
Woe 9:00-12:00 13:00-16:30
18:00-19:30
Do 9:00-12:00 13:00-16:30
18:00-19:30
Vrij 9:00-12:00 13:00-16:30
18:00-19:30

 

We werken alleen op afspraak, de inloopspreekuren zijn vervallen.