Welkom bij Dierenkliniek Almere Haven, de gezellige buurtpraktijk met moderne faciliteiten!

Beste klanten,

Het Coronavirus houdt ons allemaal bezig, de bestrijding doen we met elkaar.
Zieke huisdieren trekken zich niets aan van de maatregelen die door de regering zijn afgeroepen, daarom willen wij de zorg voor uw huisdieren, zoals u die van ons gewend bent, blijven bieden. De praktijk blijft dan ook ‘gewoon’ geopend.

Om alle huisdieren zo goed mogelijk te kunnen helpen, en goed voor elkaar te blijven zorgen vragen we uw begrip voor de volgende zaken:

Allereerst: de inloopspreekuren komen te vervallen, op de tijden van de inloopspreekuren werken we nu op afspraak!

Overige maatregelen:
1: Kom met één persoon per dier.
2: Indien u ziek bent en/of koorts heeft, of u heeft contact gehad met een besmet persoon, dan kunt u beter iemand anders laten komen met uw dier.
3: In de wachtkamer proberen we zo veel mogelijk afstand te houden. We kunnen u vragen buiten/in uw auto te wachten
4: Liever met PIN dan contant betalen.
5: Heeft u voer of medicijnen nodig, belt of mailt u dan even van tevoren, dan zetten we het voor u klaar.

Achter de schermen doen wij ons uiterste best om risico’s voor onszelf én voor u te beperken.
Zo desinfecteren we niet alleen de tafels en materialen die met uw dieren in aanraking komen, maar ook de deurknoppen.
Wij schudden geen handen meer.
We plannen de afspraken zodanig dat drukte in de wachtkamer zo veel mogelijk beperkt wordt.

Zorg goed voor uzelf, voor elkaar en voor uw huisdier!

 Donderdag 21 mei is de praktijk in verband met Hemelvaart gesloten, vrijdag 22 mei is de praktijk wel geopend.

We werken bij Dierenkliniek Almere Haven met een team bestaande uit 2 dierenartsen en 2 assistentes. De dierenartsen zijn Sietske Schooneveldt en Marit Sloot en de assistentes zijn Bea Kistemaker en Nathalie van der Loos. Voor alle vier geldt natuurlijk dat het belangrijkste is het beter maken van zieke dieren en het gezond houden van gezonde dieren, maar ook aan een goed contact met de eigenaren wordt veel belang gehecht.

Preventief kunt u al veel doen om uw dier zo lang mogelijk gezond te houden. Een goede start is van levensbelang. U bent natuurlijk van harte welkom om uw pup of kitten te laten controleren en adviezen in te winnen. Tegenwoordig bieden we voor puppies ook het puppyconsultatiebureau aan. Een leuke manier voor zowel de pup als de eigenaar om zonder stress de praktijk te leren kennen.

Voor seniorenhonden en –katten bent u bij ons ook aan het goede adres. Zo verkopen wij voeding, speciaal toegelegd op de meest voorkomende gezondheidsklachten. Ook kunnen we regelmatig bloedonderzoek doen om de orgaanfuncties te controleren.
Ook voor uw knaagdier en konijn kunt u bij ons terecht.

Ons telefoonnummer: 036-5310408

 

Buiten openingstijden dient u voor spoedgevallen te bellen naar 0900-1515. Op zaterdag en zondag van 8:00-20:00 wordt u teruggebeld door de dienstdoende dierenarts in Almere. 's avonds en 's nachts kunt uterecht bij het MCD, het Medisch Centrum voor Dieren, Isolatorweg 45, 1014 AS Amsterdam. Telefoon: 020 740 0600

Nieuw! Sinds kort kunt u bij ons een Vetplan afsluiten, voor hond, kat en konijn. Voor een vast bedarg per maand krijgt u onder andere de jaarlijkse vaccinatie met gezondheidscontrole, behandeling tegen wormen, vlooien en teken, onbeperkt nagels knippen/ anaalklieren legen en korting op overige vaccinaties. Voor meer informatie kunt u bellen of langskomen op de praktijk.

U kunt ons nu ook vinden op facebook! www.facebook.com/dierenkliniekalmerehaven

 

 

600_almerehaven_spoedgevallen.jpg

praktijke-mail: 
info@dierenkliniekalmerehaven.nl

300_dia1.jpg
 

Onze kliniek is elke werkdag geopend voor het ophalen van voer en medicijnen of het maken van een afspraak van 9.00-12.00 uur, van 13.30-16.30 uur en van 18.30-19.30 uur, behalve op dinsdagavond.

Behandeling volgens afspraak en tijdens de volgende inloopspreekuren:

ma, wo, vrij 09.00 - 09.30u
ma t/m vrij 13.30 - 14.30u
ma, wo, do, vrij      18.30 - 19.30u